Nydelig vær!!

Skrevet av annasviland @ 26.05.2013. 0 kommentarer

Hei søte blogglesere!!

Som dere kanskje (bare kanskje) vet, så var det strålende dag i dag!! Jeg koste meg masse (alene :p) på verandaen i en-to times tid. Så gikk jeg ut på plenen utenfor leilighetene jeg bor i, og hadde det kjempe gøy der!
Etter en times tid kom søstera mi hjem. Og vi gikk for en laang tur!! Det var koz det!! Etterfulgt med middag og masse snakking og insagramming!! Så måtte hun hjem til seg selv ( :-( ) Jeg fortsatte med instagramming og etterpå så jeg litt på Castle og nå ligger jeg i sengen og skriver dette. Antrekket mitt i dag når jeg var ute var dette:

Topp: Cubus ca. 30kr (salg)
Shorts: en eller annen butikk i Malta (utenfor Italia) husker ikke prisen.
Så hadde jeg på noen lilla og hvite vans.

Jeg gleder meg såå mye til skolen imorgen. Jeg har blitt skolepatrulje, som noen av dere kanskje vet;) Og bi skal ha vårt første onklige(?) møte imorgen. Og jeg er så gira. Vi skal også ha et lite møte på tirsdag og fredag.
På onsdag skal skolen min ha vårdans. Det er at hele skolen samler seg, og alle trinnene danser sin egen dans. Mitt trinn skal danse til Mickel Jackson-Shake that body down to the ground. Og vi skal ha open dag på skolen mindre å samle inn penger til nye høyttalere! Våre begynner å bli litt gamle!

Hvis noen av dere la merke til at jeg skrev koz og ikke kos tidligere i innlegget, så var det meningen, ikke et uhel!

Vi blogges!! <3<3

Skriv en kommentarannasviland

Jeg heter Anna og er 12 år. På fritiden danser jeg veldig mye. Jeg er også helt ubeskrivelig glad i vennene mine. Jeg startet en liten blogg en stund siden, og jeg håper at du vil like den!!

KategorierBlogg / Hårfrisyrer;) / Julekalender /

AkrivNovember 2013 / Oktober 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / April 2013 / Mars 2013 / Februar 2013 / Januar 2013 / Desember 2012 / November 2012 / Oktober 2012 / September 2012 / August 2012 / Juli 2012 /

GRATISDESIGN AVhits