Litt study tips

Skrevet av annasviland @ 06.11.2013. 1 kommentar

Hei alle mine søte blogglesere!!
Idag så tenkte jeg å dele noen av mine study tips!!

1. Finn ditt perfekte sted å lese eller gjøre lekser på!! Alt spørs hvordan du liker det. Noen kan like å sitte ved en pult, mens andre liker å sitte i sengen eller på gulvet! Noen liker at det er helt stille, mens andre liker kanskje litt musikk i bakrunden! Det er masse mer å velge fra!!

2. Ta vekk all av elektriske utstyr! Det vil distrahert deg, og du vil klare å prestere bedre. Hvis du er en av de som liker musikk, kan man skaffe seg en radio som kan spille musikken isteden for pc'en eller mobilen!

3. En av mine tips er å drikke litt te eller knaske på noe lite men sunt!! Dette er bare noe jeg synes hjelper litt!!

4. Ikke vær redd for å spørre om hjelp!! Ring en venn, eller ring læreren, eller snakk med de som er rundt deg!! Mesteparten kan hjelpe deg, og de som ikke klarer, lommer til å prøve!! Så ikke vær redd!Hva er dine study og/eller lese tips?

Vi blogges!!

PS: dette innlegget har blitt skrevet på mobil, og vil redigeres senere når jeg har litt bedre tid!! Beklager så mye!
//Kommenter her

Dagens Outfit

Skrevet av annasviland @ 05.11.2013. 8 kommentarer


Hei alle mine søte blogglesere!!

Idag har min storesøster vært på besøk, så vi har hatt det moro med å ta masse bilder og skjært et gresskar! Så vi hadde en liten fotoshoot session, og jeg tenkte å dele den med dere!

Med storesøster bak kamera, ble det ganske mange bilder til dere.
//Lue fra H&M// Cardigan fra Gina Tricot// Bluse fra Mallorca// Bukse fra Malta// Sko fra Russland// Veske fra Calvin Klein//


Forresten!

Hva synes dere om min nye header og det nye profilbildet?

 

Vi blogges!!

//Kommenter her

annasviland

Jeg heter Anna og er 12 år. På fritiden danser jeg veldig mye. Jeg er også helt ubeskrivelig glad i vennene mine. Jeg startet en liten blogg en stund siden, og jeg håper at du vil like den!!

KategorierBlogg / Hårfrisyrer;) / Outfits /

AkrivNovember 2013 / Oktober 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / April 2013 / Mars 2013 / Februar 2013 / Januar 2013 / Desember 2012 / November 2012 / Oktober 2012 / September 2012 / August 2012 / Juli 2012 /

GRATISDESIGN AVhits